Mijn favorieten

Uw woning verkopen met DE KEI MAKELAARDIJ

Woning verkopen Amersfoort, makelaar Amersfoort

Uw woning in Amersfoort of omgeving verkopen wij met een maatwerk verkoopproces zodat u de optimale begeleiding krijgt. Het DE KEI team werkt met plezier en met iedereen, van jong startend tot ouder en ervaren.
 
Wij kiezen bewust niet voor een specifieke wijk als werkgebied binnen de makelaardij in Amersfoort. Ervaringen uit alle wijken van Amersfoort en omgeving versterken elkaar tot mooie en nieuwe inzichten die wij kunnen toepassen binnen een passende strategie voor het verkopen van uw woning.
 
Uw appartement, villa, miljoenenhuis, grachten-, tussen- of vrijstaande woning verkopen? Wij vinden alles geweldig en hebben ervaring in elk segment. Van kluswoning tot instapklaar, wij zijn er voor u!

Amersfoort
 
Onze makelaarskosten zijn duidelijk en éénduidig. Een voorstel voor een vergoeding op basis van prestatie maken we ook graag!
 
Afhankelijk van de gekozen verkoopstrategie bij de verkoop van uw woning, zetten wij een 3D-scan, video, drone of andere hulpmiddelen in om uw woning perfect en passend te presenteren.
 
Communicatie is ook in ons vak belangrijk. Wij spreken duidelijke taal en geen gebrabbel. Wij willen ons onderscheiden door het hanteren van goede waarden en normen, op tijd op afspraken verschijnen, goed bereikbaar zijn, etc.
 
Het kan om meerdere redenen gewenst zijn dat u uw woning wilt verkopen zonder hieraan bekendheid te willen geven. Deze verkoopopdracht noemen wij een ‘stille verkoop’. De woning is te koop maar niet te vinden op publicaties. Wij plaatsen geen ‘te koop bord’. Bij deze verkoopmethode richten wij ons primair op ons uitgebreide netwerk. Door dit netwerk op de juiste wijze in te zetten, lukt het ons om uw woning te verkopen. Wij merken dat de behoefte aan discretie toeneemt en daarmee ook het aantal opdrachten voor een stille verkoop.
 

Wilt u ook uw woning verkopen in Amersfoort?
Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking op ons makelaarskantoor in Amersfoort.
U bent van harte welkom op ons kantoor maar wij komen ook graag naar u toe.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring