Mijn favorieten

Ons team en kantoorOns team bestaat uit personen met verschillende en aanvullende kwaliteiten. Wij werken met een goed proces en gespecialiseerde software, beide speciaal ontwikkeld voor de makelaardij. Dit maakt ons een compleet en uniek makelaarskantoor waar wij uitermate trots op zijn.
 
Wij zijn specialist in de aankoop en verkoop van woningen. Niet in taxaties en hypotheken. De basiskennis hebben onze makelaars in huis, onze keuze voor samenwerking met specialisten in deze vakgebieden is een bewezen concept.
 
Ons makelaarskantoor is gevestigd in de voormalige Prodentfabriek, een unieke locatie in Amersfoort. De Nieuwe Stad, het historische fabrieksterrein is volop in beweging. Comfortabel werken in een representatief en imposant gebied gelegen op een perfecte locatie nabij de bruisende Eemboulevard en het centrum van Amersfoort. U bent welkom en wij leiden u graag rond.


Ir. Denis Bonink RM – Bouwkundig Register Makelaar: bestuurt op een vrolijke manier de organisatie en is een makelaar met passie.

Mar – Office manager: organiseert alles op kantoor conform een strak proces en is consequent en rechtvaardig.
 

Wilt u ook een woning kopen of verkopen in Amersfoort?
Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking op ons makelaarskantoor in Amersfoort.
U bent van harte welkom op ons kantoor maar wij komen ook graag naar u toe.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring