Mijn favorieten

Creatief ondernemen is voor mij een uitgangspunt

Als makelaar zit ik nauwelijks achter het bureau. Ik wil mensen ontmoeten. Daar word ik blij van. Tegelijkertijd verken je de markt en wil je weten wat er in je stad gebeurt. Tijdens regelmatige ochtendwandelingen vallen in mijn ooghoeken vele woningen en interessante locaties op.
Met mijn voorliefde voor bouw en architectuur neem ik altijd de tijd om woningen een moment te observeren en op waarde te schatten.

Als klein ventje stapelde ik al vele steentjes. Iets wat moest lijken op een mooi bouwwerk. Iemand die het lef had om te vragen wat het voorstelde moest zich snel uit de voeten maken. Ook vandaag de dag mag ik regelmatig met mijn dochter een project bouwen en laten we apetrots zien wat we hebben bedacht. Overtuigd ‘verkopen’ we ons kunstwerk aan familie, buren en vrienden. Onbewust spelen wij onze rol als makelaar.

Regelmatig wordt aan mij de vraag gesteld, wat mijn passie is. Ik praat graag en liever mét mensen en niet tegen mensen. Je spreekt mensen aan en stelt je voor. Achter elke woning schuilt een mooi mens met een eigen verhaal. Het centraal stellen van deze mensen en het actief luisteren naar wat hen echt bezighoudt en beweegt, zie ik als mijn passie. Van die interactie geniet ik oprecht. Ik kan mij dan ook geen mooier compliment voorstellen als mensen uitspreken dat ik straal wanneer ik met mijn vak bezig ben. Opdrachtgevers ervaren onze dienstverlening mede door het persoonlijk contact als een uitstekend voorbeeld van hoe zij het graag willen zien in de branche.

Immers elke woning en opdrachtgever vraagt om een andere aanpak. Uiteraard op de wijze die aansluit bij uw behoeften. Waar creatief ondernemen voor mij het uitgangspunt is en waar besproken belangen zorgvuldig worden afgewogen. Ik bijt mij hierin vast en blijf doordacht manoeuvreren tot het hoogst haalbare is bereikt. Voor u.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring