DE KEI MAKELAARDIJ Reviews

“Inmiddels ben ik alweer 2 weken in bezit van mijn nieuwe woning en is het hele huis geschilderd. De verhuiswagen zal snel voorstaan. Het was een zoektocht maar met uw hulp ben ik geslaagd en heb ik een fijne plek op een mooie plek. Dank daarvoor.”

“Het contact verliep vanaf de kennismaking met de makelaar, Denis Bonink, uiterst prettig. Wat mij vooral opviel was het enthousiasme voor het huis en de betrokkenheid. Mijn huis was niet “een object” maar ik was de klant met een mooi huis waar hij zich graag 100% voor wilde inzetten. Met een grote kennis van de markt en een uitstekende communicatie over de te kiezen strategie en de eventuele wijzigingen daarin. En toen het erop aankwam: super onderhandelaar!”

“Onze woning heeft lange tijd in de verkoop gestaan bij een ander makelaarskantoor zonder enkel resultaat. Eenmaal in contact gekomen met de Kei Makelaardij wat zeer prettig en helder communiceren is. Hebben zij onze woning in de aandacht gebracht en was deze binnen enkele dagen verkocht! Hele goede makelaars die hun vaak verstaan en er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.”

“Prettige mensen, goede opvolging door andere medewerkers. Zij geven advies, maar ook ruimte om je eigen inbreng serieus te bespreken. Zij waren zowel verkoop- als onze aankoopmakelaar en wij zijn ervan overtuigd dat we onze huidige woning niet gekregen hadden zonder hun bemiddeling.”

“Van begin tot eind alles professioneel geregeld. Duidelijke afspraken en verkoopresultaat in korte termijn. Heb meerdere makelaars gehad maar De Kei Makelaardij stijgt ver boven hen uit. Zeer correct, veel inzet en meedenken met hun klanten. Zeer aanbevelenswaardig.”

“Een team creatievelingen dat elkaar naadloos aanvult en zich nadrukkelijk op de huizenmarkt wil profileren door gedegen advies en snelle communicatie. We hebben gewerkt met Richard de makelaar en Marjoleine de fotografe, twee mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld en haarfijn aanvoelen waar de klant behoefte aan heeft. Als er vragen waren, werden deze prompt en adequaat beantwoord, óók buiten kantoortijd. Klasse!”

“Prima vertegenwoordigd door DE KEI bij verkoop van onze oude en aankoop van onze nieuwe woning. We hebben Richard hierbij ervaren als een ondernemend creatieveling die goed met ons meedacht over onze wensen en ons in de onderhandeling bij beide trajecten effectief heeft bijgestaan. Daar waar dingen niet helemaal liepen zoals verwacht/afgesproken werd snel en adequaat gereageerd. Afgezet tegen de regelmatig negatieve berichtgeving in de pers over de beroepsgroep, vinden we de dienstverlening van en het contact met DE KEI een uitstekend voorbeeld van hoe het wel moet.”

“Wij hebben, na een gesprek met meerdere makelaars, uiteindelijk voor De Kei gekozen omdat de communicatie open, eerlijk en helder was en er ruimte was voor onze eigen wensen en verwachtingen. We zijn gedurende het hele proces altijd prettig geholpen door Denis en de binnendienst en werden altijd overal van op de hoogte gehouden. Niets dan lof!”

“Wij hebben gekozen voor de Kei makelaardij voor zowel de aankoop als verkoop makelaar, reden hiervoor was de ongedwongen benadering vooral het meedenken voor wat betreft de te volgen strategie was voor ons een goede leidraad. Door hun gedegen ervaring op het gebied van aan/verkoop en vooral de nazorg, was het voor ons een bijzonder prettige ervaring en zeker een aanrader, kortom korte lijnen, persoonlijke aanpak en een ongedwongen sfeer.”

“Richard is een zeer goede makelaar die deskundig is en met je meedenkt in zowel de mogelijkheden als de strategie. Erg succesvol gebleken tijdens de aankoop (maar ook hiervoor bij de verkoop van ons vorige huis). Qua onderhandelingen een “kei” ! De dienstverlening van De Kei Makelaardij is zeer helder, duidelijk en modern, geen ouderwetse stijl/kantoor. Flexibel in maken van afspraken en bezichtigen, met goede opvolging en terugkoppeling!”

“Erg tevreden met aankoopmakelaar. Zonder Richard was dit huis aan onze neus voorbij gegaan. Goed onderhandeld en er alles aan gedaan om dit huis voor ons te regelen. Van harte aan te bevelen. We wonen hier met ontzettend veel plezier. Nogmaals hartelijk dank Richard!”

Style switcher RESET
Color scheme