DE KEI MAKELAARDIJ maak kennis met onze KEIEN

Drie specialisten, drie creatieven en drie doeners die elkaar perfect aanvoelen, aanvullen en scherp houden. Ons team is actief betrokken en hecht grote waarde aan een persoonlijke benadering. DE KEI MAKELAARDIJ adviseert deskundig, onderhandelt strategisch en doet scherp zaken. Voor u! Dit op respectvolle wijze en met de meeste loyaliteit.

Het DE KEI team

DENIS BONINK – Makelaar & kantooroudste. Bestuurt op een vrolijke manier de organisatie en makelt met passie. Ondernemer in hart en nieren met 25 jaar ervaring.

RICHARD SCHAGEN – Ondernemend makelaar. Slagvaardig en vakkundig adviseert hij u op een persoonlijke en nuchtere wijze. Zijn aanpak biedt u een uitgekozen zekerheid en een optimaal resultaat.

MAR – Office manager. Ontwerpt en creëert. Een goede presentatie van uw woning werkt prikkelend en geeft alle belangrijke informatie. Zo wordt uw woning gevonden en onthouden.

Het DE KEI kantoor

Ons kantoor is gevestigd in de voormalige Prodentfabriek. De Nieuwe Stad, het historische fabrieksterrein is volop in beweging. Comfortabel werken in een representatief en imposant gebied gelegen op een perfecte locatie nabij de bruisende Eemboulevard en het centrum van Amersfoort. U bent welkom en wij leiden u graag rond! Vandaag is het een plek waar betrokken ondernemers elkaar versterken, waar slimme ideeën ontstaan en waar kwaliteit en innovatie elkaar vinden.

Style switcher RESET
Color scheme